Onze netwerkorganisatie is nooit af. Van specialist in crisismanagement en beveiliging, tot bemiddeling van veiligheidsprofessionals of de ontwikkeling van applicaties. Je vindt het terug bij onze partners. We staan open voor nieuwe partijen die een bijdrage kunnen leveren aan onze missie. Alles in onze netwerkorganisatie is erop gericht om de aangesloten bedrijven te laten excelleren.

Maak kennis met de bedrijven

V&R is specialist op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing, crisismanagement en crisiscommunicatie. Dit deelt zij door het geven van opleidingen, trainingen, oefeningen, advies en detachering.

Security Network bestaat uit een team gespecialiseerd in het beveiligen van objecten, particuliere recherche en het geven van trainingen op het gebied van (persoons)beveiliging en weerbaarheid.

Veiligheidsprof is specialist in interimklussen. Zij helpen om opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar te brengen en nemen de administratie uit handen.

ConnectTools brengt praktische en innovatieve tools op de markt die aansluiten op de vraag van de crisis-en veiligheidsbranche.